nlfrende
bellen 0183 - 50 71 50 mailen info@polyproducts.nl
poly products logo

Het systeem

Modulaire opbouw DETOSDetos® modulaire behuizingen bieden optimale bescherming voor uw apparatuur en personeel tegen alle invloeden van buiten. Wij produceren de behuizingen voor u op maat, zowel qua afmetingen als indeling en extra voorzieningen. Denk hierbij onder andere aan isolatie, doorvoeringen, roosters, ventilatie, beglazing etc.

Om de overlast op uw locatie te minimaliseren monteren wij de behuizingen vooraf in onze fabriek zodat deze ‘plug & play’ als één geheel snel en eenvoudig gemonteerd kunnen worden met onze zelflossende vrachtwagen. U hoeft dus alleen de sleutel maar in ontvangst te nemen!

Eenmaal geplaatst benut u de voordelen van het bijzondere materiaal: glasvezelversterkt composiet. Dit zeer buitenduurzame en onderhoudsarme materiaal heeft geen last van roest of rotting omdat het een kunststof is. Studies geven zelfs aan dat een buitenopstelling van 80 jaar prima te realiseren is.
De behuizing is opgebouwd uit sandwichpanelen die sterkte combineren met isolatie en chemische resistentie. Hierdoor is toepassing in een agressief milieu met zuren en basen geen probleem.

 

One thought on “Het systeem”

  1. Voor de opslag en het transport van RIB-schepen van de marine hebben wij een serie grote behuizingen gemaakt. Deze behuizingen bestaan uit twee grote schaaldelen waarin het vaartuig kan worden vastgezet en veilig kan worden getransporteerd zonder kans op schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2018 Poly Products B.V. | Cookie- en privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap | Webdesign Nieuw Ontwerp