0183 - 50 71 50
De duizendste behuizing is opgeleverd.
Nieuws
De duizendste op zijn plek

Het derde verslag van onze drietrapsraket: we hebben de duizendste Detos behuizing geplaatst bij de Rioolwaterzuiveringsinstallatie in Asten, van Waterschap Aa & Maas. Dat heuglijke gegeven laten we vanzelfsprekend niet ongemerkt voorbijgaan!

Miranda van Hees, medewerker elektrotechniek en procesautomatisering van het Waterschap, nam de bijzondere behuizing met bijbehorende taart in ontvangst.

 

Drone

In een uitgebreid foto- en videoverslag hebben we de oplevering en installatie van de feestelijk verpakte Detos behuizing vastgelegd. Je krijgt een fraai beeld van ‘de laatste reis’ van de diepdonkerblauwe behuizing naar zijn betonnen fundament bij een waterzuiveringsinstallatie!

Here to stay

Wist je trouwens dat het weliswaar onze duizendste Detos behuizing is, maar dat er inmiddels een veelvoud daarvan in de Benelux en Duistland staat? Vroeger werden de Detos behuizingen door de firma Deen geproduceerd. Wij hebben zo’n twintig jaar geleden heel het systeem overgenomen. Wat ons betreft is onze ‘duizendste’ slechts een tussenstand: ‘Detos is here to stay!’

 

Neem voor meer informatie over alle verschillende mogelijkheden met Detos behuizingen contact met ons op via 0183-507150.

Duizendste Detos behuizing is geplaatst.
Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring