0183 - 50 71 50
Detos behuizing
Nieuws

Het volledige verhaal

Wij helpen je graag met het succesvol toepassen van een Detos behuizing in je project. Dat begint al in het voortraject. Onze sales-engineers bespreken je wensen en geven de mogelijkheden aan. Wat worden de afmetingen? Wat komt er in de behuizing te staan? Op wat voor locatie en ondergrond wordt deze geplaatst?

 

Jeroen van der Vlis, van onze verkoop- en adviesafdeling vertelt over onze uitgebreide mogelijkheden: “Wij inventariseren alle details waar de behuizing op afgestemd wordt. In de offerte worden vervolgens alle zaken nauwkeurig aangegeven: isolatiewaarde, inbouwopties zoals verlichting en ventilatie, wijze van plaatsing, montage et cetera.” Jeroen vervolgt: “We geven een helder overzicht van de prijsopbouw en de levertijd hoort hier uiteraard ook bij.”

 

Tekenwerk

“Nadat overeenstemming bereikt is”, vertelt Jeroen, “zetten we het tekenwerk in gang en sturen we de eerste basistekening op. Hier kan je de definitieve posities van deuren, ramen en roosters aangeven. Ook de laatste afstemmingen van de opties worden in deze fase afgestemd, totdat de behuizing klaar is voor productie. In de werkplaats gaan onze vakmensen aan de slag met de goedgekeurde tekeningen en wordt de behuizing geheel op maat gemaakt.”

 

Plug & play

Jeroen: “Door het prefab systeem kunnen we hem ook meteen assembleren, inclusief alle inbouwapparatuur. Zo ontstaat er echt een ‘plug ‘n play’ oplossing! Enige tijd voor de geplande leverdatum is er uiteraard contact over de laatste details van de plaatsing: alle mogelijke verrassingen worden vooraf doorgesproken, zodat dit soepel verloopt. En dan is het zo ver! Een grote glimmende vrachtwagen komt op je locatie aanrijden met een complete behuizing. De chauffeur heeft deze in enkele ogenblikken geplaatst met behulp van de kraan op de wagen, en zet hem vast aan de ondergrond. Na ongeveer twee uur rijdt de wagen alweer weg en klik je het licht uit!  Je eigen apparatuur staat nu mooi beschermd in de behuizing: op naar het volgende project!”

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring