0183 - 50 71 50
Nieuws

Onderhoud zorgt voor langere levensduur

Detos behuizingen staan bekend om hun lange levensduur! Toch kan je nog langer gebruikmaken van een Detos behuizing, wanneer je met enige regelmaat onderhoud laat verrichten.

 

Onze behuizingen staan vaak op moeilijk bereikbare plaatsen. Onderhoud is in de praktijk daarom lastig. Zelfs zonder enig onderhoud gaat een Detos behuizing enorm lang mee. Het oppervlak kan in de loop der jaren wat minder mooi worden, wanneer er geen aandacht aan geschonken wordt. De kracht van composiet blijft echter onaangetast!

Opknapbeurt

Het oppervlak kan desgewenst een opknapbeurt krijgen door het bijvoorbeeld te polijsten of zelfs extra te lakken. In de praktijk zien we dat dit soort overwegingen pas na vele jaren aan de orde zijn, om het er weer netjes uit te laten zien. Pleeg je geen onderhoud? Niet gevreesd: de bescherming tegen weer en wind blijft gewoon behouden.

Oudere behuizingen
Ook oudere behuizingen kunnen wij door middel van een opknapbeurt nog toekomstbestendiger maken. Wij staan klaar om je Detos behuizing van zo’n opknapbeurt te voorzien.

Neem voor een onderhoudsafspraak contact met ons op via 0183-507150.

jaarlijks onderhoud

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring