0183 - 50 71 50
panieksluiting in detos
Nieuws

Altijd van binnen naar buiten

Stel je eens voor: je gaat als monteur aan de slag bij een installatie die zich in een Detos behuizing bevindt. Het probleem met de installatie is snel verholpen, maar nu zit je zelf met een probleem: de deur is dichtgevallen! Gelukkig bieden onze Detos behuizingen daar een oplossing voor!

 

De deuren van onze behuizingen beschikken namelijk over goed zichtbare panieksluitingen. Een panieksluiting is een metalen, verticale stang aan de binnenzijde van de deur, die het mogelijk maakt te allen tijde de deur van binnenuit te openen. In deze verticale stang zit de deursluiting. Door middel van het indrukken van de knop, open je als het ware de deurkruk vanuit de binnenzijde.


Altijd zichtbaar

Zoals te zien op de afbeelding, zijn de panieksluitingen in onze behuizingen voorzien van een ‘push pad’ in een fluoriserende kleur. Dit is de knop waarmee de deur gemakkelijk geopend kan worden. Door de kleur is deze knop altijd zichtbaar en vindbaar, zelfs in het donker. Bij een lichte druk op de knop gaat de deur al open.

 

Naast panieksluitingen zijn er nog veel meer extra inbouwmogelijkheden voor het Detos systeem. Bekijk hier de mogelijkheden. Wil je meer weten over de panieksluitingen of de andere mogelijkheden van onze behuizingen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

push pad panieksluiting

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring