0183 - 50 71 50
Nieuws

Service op locatie

De degelijkheid en weersbestendigheid van onze Detos behuizingen staat buiten kijf. Maar na verloop van jaren hebben onderdelen van een behuizing soms behoefte aan onderhoud, of moeten details door andere factoren aangepast worden.


Door veranderingen in het eindgebruik zijn soms aanpassingen aan bijvoorbeeld roosters en doorvoeren van leidingen nodig. Aan de kant van onze klanten blijft de ontwikkeling nooit stilstaan. Door ingebruikname van nieuwe apparatuur door de klant is onze service en composiet expertise gewenst, zodat de behuizing optimaal aansluit bij de eisen van de tijd. Zo zorgen we dat de levensduur van de behuizing altijd gewaarborgd blijft.

Reparaties
Onder onze service op locatie valt bijvoorbeeld ook het tijdelijk weghalen en terugplaatsen van een dak, zodat grotere apparatuur die niet door de deur past vervangen kan worden. Dan zijn er de onvermijdelijke reparaties die we uitvoeren in geval van schade en uiteraard de problemen oplossen die ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld onverhoopte lekkage.

Huisstijlkleur
Bij zeer oude behuizingen kan het oppervlak wat verweren: we kunnen de behuizing dan een visuele opknapbeurt geven door de buitenkant te poetsen. Die buitenkant dient soms zelfs in een andere kleur gelakt te worden, bijvoorbeeld wanneer de klant van huisstijlkleur veranderd is. Verder vervangen we wandpanelen voor nieuwe exemplaren om bijvoorbeeld een extra deur te creëren, of van een enkele deur een dubbele deur te maken.

Onze dienstverlening houdt nooit op! Neem voor concrete informatie over onderhoud op locatie aan Detos behuizingen contact met ons op via 0183-507150.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring