0183 - 50 71 50
Detos voor waterschap
Nieuws

De kracht van Detos voor waterschappen

Verreweg de meeste van de honderden behuizingen die gebouwd zijn met het Detos systeem, zijn terug te vinden in de watersector. Met name bij gemalen en zuiveringen. Hoe komt dat eigenlijk?

De behuizingen bieden allereerst een beschermde ruimte, waarin kostbare apparatuur is geïnstalleerd en waar medewerkers veilig met de apparatuur kunnen werken. De apparatuur moet natuurlijk beschermd worden tegen weer en wind. Je kunt je voorstellen hoe hoog de luchtvochtigheid in en rond een waterzuivering is.


Geen roest

Een behuizing van staal, zoals een zeecontainer, roest snel weg ondanks herhaaldelijke – dure – conservering. Detos behuizingen hebben daar geen last van: ze zijn gefabriceerd van weerbestendig composiet!

Op maat

Elke zuivering en elk gemaal is anders van opzet, volume en indeling. Onze Detos behuizingen kunnen specifiek op maat en uitvoering worden geproduceerd, dankzij het unieke prefab systeem. Door deze werkwijze is de ruimte altijd precies van de juiste afmetingen. De opbouw uit sandwichelementen zorgt er bovendien voor dat de behuizingen isolerend zijn op het gebied van temperatuur én geluid. Zo wordt geluidsoverlast voor omwonenden voorkomen, en kan de apparatuur niet bevriezen in de winter of uitschakelen door de hitte in de zomer! Wel zo fijn voor de continuïteit. 

Kleur

Het feit dat we onze behuizingen kunnen uitvoeren in elke kleur naar keuze, bijvoorbeeld in de huisstijlkleur van een waterschap, is uiteindelijk de kers op de taart.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Detos behuizingen in waterrijke omgevingen? Neem dan contact met ons op via 0183-507150.

Detos voor waterschap

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring