0183 - 50 71 50
Nieuws

Detos blijft variëren in afmetingen!

In opdracht van Waverail hebben wij verschillende behuizingen gemaakt. De behuizingen worden toegepast bij het verwarmen van wissels en voor schoonmaakwerkzaamheden in treinen. Het opvallende aan deze opdracht, zijn de afwijkende vormen van de behuizingen.

Behalve de lage behuizingen die worden ingezet bij het verwarmen van de wissels, hebben we ook de kappen geleverd voor de break units. Deze worden op serviceperrons geplaatst.


Proceswater

In de break units wordt drinkwater omgezet naar proceswater. Er worden bepaalde chemicaliën toegevoegd, tegen besmetting. Vervolgens vullen de medewerkers van Waverail de treinen. Met dit proceswater worden de toiletten en kraantjes doorgespoeld. De behuizingen bevatten pompen en een boiler. Daar kunnen schoonmakers warm water uit halen om de treinen schoon te maken.


Waverail 

Waverail is een full service provider voor onder andere droge- en natte blusinstallaties, treinwater installaties en wisselverwarming. Ze zijn zowel engineer, leverancier en installateur van deze installaties. Verder verzorgen zij na de aanleg van installaties voor het onderhoud en inspecties.

Wil je meer weten over de diversiteit in afmetingen van onze Detos behuizingen? Heb je andere vragen over het maatwerk wat wij voor elk project kunnen leveren? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring