0183 - 50 71 50
RWZI Duffel

Te groot om te vervoeren, toch snel geplaatst

Werkwijze

  • Engineering composieten behuizingen
  • Prefab opbouwen in onze fabriek
  • Demonteren voor transport
  • In delen vervoeren naar België
  • Monteren en in 1 geheel hijsen van de behuizingen

Het was een uitdagende klus: drie geluiddempende behuizingen voor het vijzelgemaal maken, bestemd voor grote hoogte. Dankzij onze expertise en samenwerkende partijen is het is gelukt. En hoe!

Aan de hand van specificaties tekenden wij de behuizingen voor het gemaal van RWZI te Duffel van Aquafin in België. We dachten mee over de plaatsing van de aansluitingen en brachten op deze plekken verstevigingen aan in de wand (staal of hout, ingepakt in het GVK). De wanden en daken bestaan uit schuim ingepakt in GVK en door het gebruik van schuim is er geluidsdemping. De behuizingen hebben verder coulissendempers om het geluid verder te reduceren. Dit om de geluidsoverlast tot een minimum te beperken, vanwege de ligging dichtbij het dorp.


Afmetingen behuizingen

De kleinste behuizing is 4,62 x 3,66 x 2,96 meter
De middelste behuizing is 6,47 x 4,5 x 3,476 meter
De grootste behuizing is 10,67 x 4,58 x 3,483 meter


Resultaat om trots op te zijn

De klus werd lastig gemaakt omdat de grootste behuizing in zijn geheel op een sokkel op 7,2 meter hoog geplaatst moest worden. Ook het vervoer was een uitdaging. Inmiddels staat de behuizing op de juiste plaats. Voor dergelijke specifieke klussen denken wij graag mee met onze klanten. We zorgen dat wat soms onmogelijk lijkt, toch gerealiseerd wordt. Dat is onze uitdaging! Dankzij onze ervaringen en de juiste leveranciers en collega’s konden wij dit werk dan ook in een week klaren.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring