0183 - 50 71 50
Aqua Beurs
Nieuws

Detos op dé vakbeurs voor de waterketen

Aqua Nederland gaat door! Op 15, 16 en 17 maart is de evenementenhal in Gorinchem de plek waar de vakbeurs voor de gehele waterketen in Nederland wordt gehouden. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig, als onderdeel van die waterketen.

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland. Die keten vormt steeds meer een geheel. Door goed samen te werken gaan we uitdagingen op het gebied van circulariteit, energietransitie, klimaatadaptatie en veilig water aan.


Dé vakbeurs

Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater, stedelijk water en rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.


Watersector
In de watersector zijn onze Detos behuizingen niet meer weg te denken: de prefab gebouwde, modulaire composiet behuizingen bieden je medewerkers en kostbare apparatuur bescherming tegen weersinvloeden zonder dat er bijvoorbeeld zware funderingen nodig zijn. Onze Detos behuizingen worden bijvoorbeeld veelvuldig ingezet door waterschappen in heel het land.

 

Composiet

Wij engineeren, produceren, monteren en onderhouden al je composiet projecten. Ook voor inspecties van bestaande composiet constructies en producten ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wil jij weten wat de toegevoegde waarde van Detos behuizingen voor de waterketen kan zijn? Meld je dan hier aan voor deelname aan Aqua Nederland.

Aqua Nederland

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring