0183 - 50 71 50
De Kuiper
Nieuws

Detos behuizingen voor gemalen

Voor de renovatie van een viertal gemalen heeft De Kuiper Groep uit Noordeloos de Europese aanbesteding door hoogheemraadschap van Rijnland gewonnen. In opdracht van De Kuiper Groep leveren wij in de loop van 2022 en 2023 vier Detos behuizingen.

De Kuiper Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf. Zij staan voor kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Van alle disciplines beheerst De Kuiper Groep heel het traject: van ontwerp en advies, tot realisatie en onderhoud. Met ruim vijftig professionals streven ze ernaar de beste te zijn op hun vakgebied.


Watergerelateerde projecten

Sven Kleppe, bij ons verantwoordelijk voor verkoop, advies & engineering, vertelt meer over dit project: “Detos staat inmiddels bekend om het grote aantal opdrachten wat wij voor waterschappen en watergerelateerde projecten uitvoeren. Daarom heeft De Kuiper Groep ons gevraagd behuizingen te vervaardigen, die uiteindelijk over de gemalen worden geplaatst.”


Nauwkeurig

“Behalve de vraag naar polyester behuizingen, stonden er meer wensen op het lijstje”, vertelt Sven. “We hebben heel specifiek berekend wat de afmetingen moeten zijn. Daarnaast luistert het plaatsen van roosters en het creëren van bergruimte nauw. Ook de deuren van de behuizingen zijn heel nauwkeurig ingetekend. De behuizingen moeten precies aansluiten bij de gemalen van het hoogheemraadschap die De Kuiper Groep renoveert.”

Hoogheemraadschap

Het hoogheemraadschap van Rijnland is één van de eenentwintig waterschappen die Nederland telt. Het waterschap is gevestigd in Leiden. Het gebied waarin Rijnland werkt, strekt zich uit van Wassenaar tot Amsterdam en van IJmuiden tot Gouda.

 

Droog en veilig

Sven: ''De behuizingen leveren we volgens planning op in 2022 en 2023. De medewerkers van het hoogheemraadschap van Rijnland kunnen dan hun werk weer goed uitvoeren. De pompen en de elektrische voorzieningen staan droog en veilig in onze behuizingen. Bovendien leveren we de behuizingen op in de donkergroene huisstijlkleur van het waterschap!”

De Kuiper

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring