0183 - 50 71 50
Detos-Behuizingen-Op-Weg
Nieuws

Detos op weg

Een grote Detos behuizing is op vlotte en veilige wijze op weg naar Alphen aan den Rijn. Hij maakt deel uit van de afvalwaterzuiveringsinstallatie in de wijk Kerk en Zanen, die een grootschalige renovatie ondergaat. Het is een speciale behuizing, van vierduizend kilogram!

 

Het extra gewicht van de behuizing wordt veroorzaakt door geluiddempende voorzieningen. Eenmaal op de plek van bestemming, is de behuizing samengevoegd met drie bestaande behuizingen.

Sandwichconstructie

Onderdeel van de renovatie is een nieuwe blower, met daaromheen een geluiddempende behuizing. De behuizing is extra groot, met vier bij zes meter en een hoogte van ruim drie-en-een-halve meter. Daarnaast is de behuizing voorzien van een geluiddempende isolatie. Speciaal daarvoor hebben we in de sandwichconstructie van de wanden en het dak een massamat van 24 kilogram per vierkante meter opgenomen. Deze mat isoleert het geluid wat de blower produceert.

 

Op de foto is de nieuw geplaatste behuizing te zien, naast een drietal behuizingen die na ruim twintig jaar nog steeds hun dienst bewijzen!

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden in maatwerk van onze Detos behuizingen? Neem dan contact met ons op.

Detos-Behuizingen-Op-Weg

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring