0183 - 50 71 50
Nieuws

Licht, sterk en radiotransparant

Onze Detos-behuizingen zijn door hun praktische eigenschappen voor veel toepassingen in te zetten. Ook voor dit recente telecom-project wat wij uitvoerden, bleken de specifieke kenmerken van composiet van grote waarde!

In dit geval is de Detos-behuizing een ideale bescherming voor de dure telecomapparatuur. Bovendien wordt door het gebruik van de Detos-behuizing optimaal gebruik gemaakt van de radiotransparantie van composiet.


Lichtgewicht
Deze behuizing moest bovenop een flatgebouw geplaatst worden. Het beperkte gewicht was dus een belangrijke vereiste. Inclusief het stalen onder-frame weegt het geheel slechts 1520 kilogram. Opmerkelijk weinig voor een unit van twaalf vierkante meter vloeroppervlak! Een groot ander voordeel die benut wordt bij deze toepassing is dat de behuizing langdurig bestand is tegen weer en wind, bovenop een flatgebouw aan de kust!

Prefab
De wandindeling van de behuizing is aangepast aan de montage van de interne apparatuur. De behuizing is door ons prefab gebouwd, en vervolgens in één stuk naar de installateur vervoerd. De installateur kon vervolgens de apparatuur inbouwen, waarna het geheel naar de eindbestemming werd vervoerd. De behuizing werd binnen de maximaal gestelde vier uur vanaf de vrachtwagen werkend op het uiteindelijke dak geïnstalleerd. Binnen deze tijd werd ook de oude behuizing afgekoppeld en naar beneden getakeld! 

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring