0183 - 50 71 50
Nieuws

Maatwerk opent deuren!

Wij bieden graag maatwerkoplossingen aan. Het toepassen van schuifdeuren bij een specifiek project is daar een voorbeeld van. Maar weet je dat we met deuren nog veel meer kanten op kunnen?

Wij leveren onze behuizingen standaard met een composiet loopdeur, gemaakt van hetzelfde materiaal als de behuizing. De keuze voor links- of rechtsdraaiend laten we aan jou over. De deuren worden altijd geleverd compleet met hang- en sluitwerk, uitzetter, cilinder en glow-in the dark push-pad aan de binnenzijde. D deur kan dan altijd in nood van binnen geopend worden zonder sleutel. Ramen en roosters kunnen ook opgenomen worden.

XXL
We kunnen deze deur kunnen ook hoger of juist lager maken, tot wel één meter breed. Maar ook een dubbele deur is mogelijk, voor een bredere doorgang van ongeveer 1,8 meter breed. Is dat nog niet breed genoeg? Dan is het zelfs mogelijk een roldeur toe te passen! Wanneer juist de hoogte belangrijk is, dan zijn onze XXL-deuren wel 2,5 meter hoog en één meter breed. Ze zijn bovendien ook als dubbele deuren beschikbaar. En dan zijn er natuurlijk nog de schuifdeuren die in veel verschillende maten toegepast kunnen worden. Naast de deuren, kunnen we ook het standaard hang- en sluitwerk aanpassen, bijvoorbeeld geheel in RVS uitgevoerd!

Apparatuur plaatsen

Grote deuren worden vaak gekozen als omvangrijke apparatuur naar binnen of naar buiten gebracht moet worden. Mocht een grote opstelling in de behuizing gepland zijn, die niet door een deur uit het assortiment past: de huisjes zijn erg licht en aan het dak op te hijsen. We kunnen eerst de apparatuur neerzetten en daar het huisje overheen plaatsen. Het dak kan zelfs rondom voorzien worden van snelsluitingen. Het kan dan vlot en eenvoudig op en af gehesen kan worden, zo vaak als nodig is.

Zoals je ziet, denken wij ook in het geval van deuren in oplossingen! Binnenkort lees je meer over een project met bijzondere deuren. Wil je weten met welke oplossing we jou van dienst kunnen zijn, neem dan contract met ons op via 0183-507150.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring