0183 - 50 71 50
Nieuws

Jeroen van der Vlis blikt vooruit

Aan het begin van een jaar is het goed om vooruit te kijken. Jeroen van der Vlis, Sales Engineer voor onder andere de Detos behuizingen, geeft in zijn blog aan waar we onze energie in gaan stoppen. Dat doen we zeker in onze modulaire Detos behuizingen!

 

We starten met een flink aantal opdrachten die al lopen of binnenkort gaan starten, dus in de werkplaats heerst een fijne bedrijvigheid. De opdrachten lopen uiteen van behuizingen voor waterzuiveringen en poldergemalen, tot een serie knaloranje shelters op een olieterminal. Deze mix komt voort uit bestaande klanten én nieuwe klanten, waar wij erg blij mee zijn: steeds meer verschillende bedrijven ontdekken de voordelen van ons systeem. Je vraagt je af wat ze dan precies ontdekt hebben? Dit jaar laten we een aantal klanten aan het woord op onze website om te vertellen waarom Detos een passende oplossing voor hun project was. 

 

Vakdagen 

In maart staan wij sinds jaar en dag op de Aqua Nederland Vakdagen in Gorinchem. Afgelopen jaar kon dat fysiek niet doorgaan, maar waren we digitaal aanwezig. Hoe dat er dit jaar uit gaat zien weten we nog niet, maar de organisatie is hier hard mee bezig. Hoe het ook vormgegeven wordt, we zijn erbij!

Onderhoud van oude behuizingen - sommige staan er al meer dan dertig jaar - blijft ook een doorlopende activiteit: of het nu gaat om het plaatsen van een extra deur, het verven of wrappen in een andere kleur, of het vervangen van een kapot onderdee: onze servicemonteurs gaan graag op locatie aan de slag.

 

Innovaties

Of we ook technische innovaties in onze behuizingen toevoegen? Daar zijn we altijd mee bezig! Denk hierbij aan het optimaliseren van de materialen of productieprocessen. Natuurlijk kijken we ook welke rol onze XXL 3D-printer hierin kan spelen. Innovaties doen we trouwens niet alleen: onze klanten komen vaak met innovatieve toepassingen of eisen waar een behuizing aan moet voldoen. Daar komen ook dit jaar weer nieuwe uitdagingen voorbij die we graag aan gaan.

 

Usual suspects

Om geïnspireerd aan het jaar te beginnen, stelden wij onszelf de vraag wat er nou zo leuk is aan de Detos behuizingen. Naast de eindeloze varianten van het basissysteem - afmetingen, kleur, uitvoering, indeling - moeten dat toch wel de locaties en de toepassingen zijn! Zo komen we naast de van oudsher ‘usual suspects’ van waterzuiveringen en poldergemalen tegenwoordig ook bij zonneparken, marinehavens, olieterminals en radarinstallaties. Staat jouw locatie er nog niet tussen? We komen graag met je in contact om te zien wat Detos voor je kan betekenen.

Jeroen van der Vlis

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring