0183 - 50 71 50
Nieuws
Geluiddempende Detos behuizing

Een composiet Detos behuizing wordt opgebouwd uit sandwichelementen met een schuimkern. Dit zorgt in de basis niet alleen voor sterkte, maar ook voor isolatie én geluiddemping.

In sommige situaties is het echter belangrijk om een behuizing extra dempend uit te voeren. Bijvoorbeeld als er een zware pomp of machine in komt te staan die veel herrie maakt. Als de opstelling dan midden in een woonwijk of stiltegebied staat, mag deze herrie natuurlijk geen overlast veroorzaken.

Isolatie

Op basis van de geluidsproductie in de behuizing, rekenen we uit welke demping het beste past en zorgen we dat de juiste extra isolatie in de wanden en in het dak verwerkt wordt. Soms kan dit met massieve matten, soms juist met schuim of een ander open-cel materiaal om bijvoorbeeld galm tegen te gaan. Ook de ventilatieroosters worden hierbij niet vergeten: die worden ook dempend uitgevoerd. Zo kunnen we, afhankelijk van het interne geluid dat geproduceerd wordt, soms tot wel 28 dB(A) dempen! Is dat nog niet voldoende? We denken graag mee hoe we de beste oplossing voor uw project kunnen vinden.

 

Kijk voor voorbeelden op deze pagina. Ben je op zoek naar een geluiddempende behuizing? Neem dan contact met ons op via 0183-507150 en ontdek dat wij geluiddempende Detos behuizingen leveren in allerlei kleuren en op allerlei plaatsen!

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring