0183 - 50 71 50
Nieuws

Lage milieubelasting Detos behuizingen

Detos behuizingen zijn een milieuvriendelijke oplossing door de unieke eigenschappen van vezelversterkt kunststof. Composiet is een verantwoorde materiaalkeuze is als het gaat om duurzame behuizingen.

Door het gebruik van composieten bij de productie van onze Detos behuizingen is het onderhoud zeer laag: eenmaal per jaar schoonmaken met lauw water is in principe voldoende. Bovendien roesten en rotten de behuizingen niet. Het materiaalgebruik betekent in principe ook dat er geen periodieke conservering op locatie nodig is, wat bij ander materiaalgebruik wel het geval, zoals het schilderen van houten en stalen behuizingen. 

Duurzaam
Daarnaast komt er bij de bouw van een Detos behuizing bijzonder weinig milieubelastend materiaal vrij. Omdat we de mallen door middel van inzetstukken op de juiste maat kunnen stellen voor elke afzonderlijke behuizing, beperken we de hoeveelheid afval aanzienlijk.

Het lage gewicht van de Detos behuizingen maakt zware funderingen overbodig. Gevolg is dat het transport niet met zwaar vervoer hoeft te gebeuren en de plaatsing zeer vlot verloopt.

Zonnepanelen
Buiten bovenstaande milieu-ontlastende kenmerken, kunnen we bijvoorbeeld ook zonnepanelen toevoegen aan de behuizing, zoals te zien is op de foto van de behuizing bij Gemaal ‘Nieuwkoop en Noorden’. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0183-507150 of bezoek onze website.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring