0183 - 50 71 50
Nieuws
Prefab Detos behuizingen: eenvoudig te plaatsen

In het overzicht ‘voordelen van Detos behuizingen’ mag zeker de ‘snelle plaatsing dankzij de prefab opbouw’ niet ontbreken. Door prefab te bouwen kunnen we zelfs op lastig bereikbare plekken snel een behuizing plaatsen, eventueel met complete inrichting.

De prefab opbouw zorgt voor een laag gewicht van de behuizing. Voor de plaatsing is dus geen enorme torenkraan nodig. Bovendien geeft de plaatsing weinig overlast op locatie. Door de afname van de complete behuizing is het mogelijk in onze werkplaats al eventuele wijzigingen door te voeren.

Voorbeelden
Niet al onze Detos behuizingen staan op gemakkelijk bereikbare locaties. Een enkele keer gaan we een bijzondere uitdaging aan, zoals bij het zogenaamde ‘Demagnetiseerstation’ van Defensie aan de oever van het Haringvliet. Deze locatie was niet per vrachtwagen bereikbaar. We hebben de gehele behuizing op ons eigen terrein gebouwd en vervolgens met een ponton naar Middelharnis gevaren. Daar heeft de meegevaren kraan in één dag eerst de oude behuizing verwijderd en omgewisseld voor een gloednieuwe.

Sokkel
Een ander voorbeeld was ook een uitdagende klus: drie geluiddempende behuizingen voor het vijzelgemaal maken, bestemd voor grote hoogte. Dankzij onze expertise en de samenwerkende partijen is het is gelukt. De grootste behuizing moest in zijn geheel op een sokkel op 7,2 meter hoog geplaatst worden. Ook het vervoer was een uitdaging. Inmiddels staat de behuizing op de juiste plaats.

Van beide plaatsingen hebben we een time lapse gemaakt. Bekijk hier en hier hoe we beide uitdagende plaatsingen succesvol hebben volbracht! Neem contact met ons op via 0183-507150 als we jou van dienst kunnen zijn met onze prefab Detos behuizingen.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring