0183 - 50 71 50
Nieuws

Multifunctioneel & prefab

Onze Detos behuizingen zijn door de prefab bouwwijze vaak snel in zijn geheel te plaatsen. Het lage gewicht van de behuizingen voorkomt dat er zware funderingen nodig zijn. Daarbij zijn de behuizingen ook nog eens zeer multifunctioneel inzetbaar. Door deze combinatie loop je de kans onze Detos behuizingen op de meest onverwachte plaatsten tegen te komen!

De meest voorkomende locaties zijn bij waterzuiveringen en in polders bij poldergemalen. Maar ze staan ook al jaren op luchthavens, bij scheepswerven en langs het Belgische en Nederlandse spoor. Minder voor de hand liggende plekken zijn bij loketten, een reuzenrad en een achtbaan in pretparken, als tolpoortjes bij tunnels en bij de entree van de Jaarbeurs in Utrecht.

Maar onze Detos behuizingen worden bijvoorbeeld ook gebruikt op het strand, als post voor de strandwachten, als kantoor voor de bewakers van fietsenstallingen en bovenop een flatgebouw ten behoeve van telecommunicatie. Soms vallen ze juist niet op, zoals ín een zoutverlader arm om schepen met zout te kunnen laden!

Ben jij ook op zoek naar een makkelijk te plaatsen, goed te onderhouden en multifunctionele composiet behuizing? Neem dan contact met ons op via 0183-507150.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring