0183 - 50 71 50
Laag onderhoud behuizing
Nieuws

Laag onderhoud en lange levensduur

Onze Detos behuizingen staan bekend om hun lage onderhoud en lange levensduur. Dat is fijn, want onderhoudskosten wil iedereen het liefst vermijden. Zeker als een behuizing tientallen jaren mee moet gaan.

Hoe laag dat onderhoud dan is? Voor onze kunststof behuizingen adviseren wij om voor het mooie eens per jaar de behuizing met water en eventueel een licht alkalisch schoonmaakmiddel af te nemen.

Hang- en sluitwerk

Een extra mooi resultaat behaal je door de behuizing dan meteen in de was te zetten. Zo wordt aanslag en algengroei voorkomen. Het hang- en sluitwerk kan bij een jaarlijkse schoonmaakbeurt meteen gecontroleerd worden. Dit is van industriële kwaliteit, en dus gemaakt om zeer lang mee te gaan.

Buitenoplossing

Wordt dit onderhoud niet of te weinig uitgevoerd, dan is er doorgaans weinig aan de hand: de sterkte blijft behouden omdat in principe alleen de buitenste kleurlaag door UV wordt aangetast, zoals bij alle materialen. Composiet, waar Detos van gemaakt is, is ongevoelig voor roest en verrotting.  Bijvoorbeeld hout en – gecoat – staal hebben daar op den duur wel last van. De sterkte van de wanden en het dak blijft dus behouden. Ook na tientallen jaren buitenopstelling in weer en wind!

Jaarlijks

Wil je het jaarlijkse onderhoud aan je Detos behuizing door ons uit laten voeren? Dat kan natuurlijk! Onze buitendienst is je graag van dienst. 

Neem contact met ons op via 0183-507150 voor de mogelijkheden.

Lage onderhoud en lange levensduur

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring