0183 - 50 71 50
Prefab Detos Behuizingen o
Nieuws

De kracht van prefab bouwen

Op locatie bouwen is altijd complex. Je weet immers pas kort van tevoren wat het weer bij benadering wordt en je bent vaak beperkt in voorzieningen zoals stroom, water en sanitair. Daarnaast is het fijn om je gereedschap bij de hand te hebben wanneer er iets aangepast moet worden.

Onze Detos behuizingen staan bekend om hun lage gewicht, wat natuurlijk voordeel heeft in de eindsituatie: er is geen zware fundering nodig. Maar ook tijdens de productie benutten we dit lage gewicht!

Eén geheel

De behuizingen zijn namelijk erg makkelijk als één geheel te vervoeren. Daardoor kunnen wij ze prefab in onze fabriek in elkaar zetten. Zo hebben we altijd alles bij de hand en kunnen we nog snel extra aanpassingen doen. De plaatsing gaat zo ook snel, want we hoeven geen verbindingen tussen onderlinge wanden en daken te maken: alles zit al in elkaar!

Weer & wind

Zo hebben we ook geen last van weer en wind tijdens de plaatsing. Wist je trouwens dat elektra, ventilatie en verwarming ook al prefab gemonteerd worden? Dat scheelt ook veel elektrawerk op locatie!

Last-minute

Staat de behuizing klaar in onze werkplaats, dan kan je als klant langskomen voor een afname. Mocht er last-minute nog iets gewijzigd moeten worden, dan kan dit ook gedaan worden en hoeft dat niet in het veld te gebeuren. Dat scheelt flink in de kosten, want voor een aanpassing van een kwartier is het zonde om eerst twee uur in de auto te moeten zitten - en weer terug - om op locatie te komen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze prefab Detos behuizingen? Neem dan contact op via 0183-507150.

Detos prefab behuizingen

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring