0183 - 50 71 50
Nieuws

Ook voor de vloeren van de behuizingen is maatwerk mogelijk!

Op deze plaats zijn de maatwerk-mogelijkheden van onze Detos behuizingen al vaak benoemd. De vloeren van de behuizingen zijn daarbij enigszins onderbelicht. Begrijpelijk, maar volkomen ten onrechte, want ook voor de vloeren van de behuizingen is maatwerk mogelijk!

Vaak maken wij onze behuizingen zonder vloer. Daarom zijn de vloeren het ondergeschoven kindje in onze communicatie. De meeste Detos behuizingen worden op een betonnen ondergrond geplaatst. Met een goede waterdichte afdichting tussen de wanden en de vloer zorgen we dat er geen buitenwater kan binnendringen. Voor de zekerheid kitten we eventueel de binnenkant van de wanden op de ondergrond, als het beton erg onregelmatig is. Dat scheelt de overbodige kosten van een vloer op een vloer maken.

Sandwich
Maar wat aIs er geen betonnen constructie aanwezig? Dan maken wij de behuizing natuurlijk met een eigen sandwich vloer. In sommige gevallen zelfs met een stalen frame. Zo kan de behuizing zelfs compleet ingericht worden vóór de plaatsing. Desnoods wordt de vloer voorzien van sparingen voor de doorvoer van leidingen en kabels. Ook bijvoorbeeld speciale antislip of oliewerende coatings zijn mogelijk.

Zoals gezegd: ook de vloeren van onze Detos behuizingen zijn onderhevig aan maatwerk! Neem voor meer informatie contact op via 0183-507150.

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring