0183 - 50 71 50
Vijzelafdekkingen overzicht
Nieuws

Matchende vijzelafdekkingen van composiet

Detos behuizingen worden vaak toegepast in de watersector. Er staat dan bijvoorbeeld een pomp in, of kostbare elektronica, die goed beschermd worden tegen weer en wind. De behuizingen zijn ook geluiddempend, en die kwaliteit gebruiken wij graag in andere oplossingen.

Bij vijzelgemalen wordt water naar boven gepompt door een enorme schroef. De aandrijving daarvan vinden we vaak in een Detos behuizing, zodat de herrie beperkt blijft. En de herrie van het kolkende water dat omhooggetrokken wordt?

 

Geluiddempend

Dat kunnen we dempen door de afdekking óók van composiet te maken. Daardoor heeft de afdekking een laag gewicht, hoge sterkte - dus beloopbaar - en is het ongevoelig voor roest en rot: alle sterke eigenschappen van kunststof gecombineerd!

Eventueel wordt de afdekking extra dempend uitgevoerd wanneer dat nodig is. De kers op de taart is natuurlijk dat de kleur en uitstraling hetzelfde zijn als de behuizing.

 

Op maat

De afdekkingen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de afmetingen van de vijzel. Door de hoge sterkte zijn er zelfs al afdekkingen uitgevoerd met zonnepanelen, voor extra energieopwekking!

 

Lees hier meer over de geluiddempende werking van composieten. Benieuwd naar meer matchende composiet afdekkingen voor vijzelgemalen? Bekijk hier het vijzelgemaal in Nieuwkoop en Noorden en hier het gemaal in de Oostvlietpolder.

Vijzelafdekkingen

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring