0183 - 50 71 50
Twee modellen van Detos
Nieuws

Het verschil tussen onze modellen

Wanneer je op zoek bent naar Detos behuizingen, bieden wij je twee ‘instap mogelijkheden’: wat is het verschil tussen de Poly Shelter en de Garrison? Ontdek het hier! 

We werken met een basismodel: de Poly Shelter. De Poly Shelter beperkt zich op het gebied van maatvoering tot 1,5 en 2,1 meter inwendige breedte. Dit model is te herkennen aan de rechte hoeken. De hoogte is altijd gelijk: 2,3 meter. De lengte is uit te breiden door het koppelen van panelen.

Uitgebreid
De Garrison is de meer uitgebreide variant, te herkennen aan de rondere hoeken. Dit uitgebreide type kenmerkt zich door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden: bij de Garrison kunnen we de breedte instellen met opvolgende stappen van 0,5 meter. Dat kunnen we uitbreiden tot 7 meter breed, en met wanden tot wel tot 3 meter hoog! Wat betreft materiaalvoering zijn beide modellen gelijk. Met deze modellen maak je optimaal gebruik van alle voordelen die composiet en Detos te bieden hebben!

 

Maatwerk

Uiteraard kunnen we voor beide types ook maatwerk bieden. Denk daarbij aan verschillende soorten deuren, vloeren, ramen, roosters en doorvoeringen. Op basis van je project en eisen en wensen, adviseren wij je graag over welke behuizing het beste bij jouw project past. Neem voor meer informatie daarom contact met ons op via 0183 507150.

Alle technische informatie over deze twee modellen vind je hier: Poly Shelter en Garrison. 

Poly Shelter en Garrison

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring