0183 - 50 71 50
Nieuws
Drie types Detos

Voor het gemak onderscheiden wij drie types Detos behuizingen. De Garrison, de Poly Shelter en onze maatwerkoplossingen. Aan de hand van voorbeelden maken we het onderscheid in kenmerken inzichtelijk.

Poly Shelter

Vaak is onze standaard behuizing toereikend: als de afmetingen overeenkomen met de situatie is dat een goede basis. Extra's zoals roosters en een raam zijn dan de enige aanpassingen die nodig zijn om een goede oplossing te bieden, zoals bij RWZI Wijlre het geval was. We hebben daar een Poly Shelter geplaatst. 

 

Garrison

De Garrison is de uitgebreidere keuze. De basis van het modulaire systeem is klantspecifieke productie. Dit betekent dat je de maatvoering kunt bepalen en samen met onze specialisten een optimale plaats kunt kiezen voor doorvoeringen, deuren, roosters of ramen. Ook details als kleur, type vloer, indeling van tussenwanden en isolatie zijn naar wens in te vullen.

 

Deze behuizingen hebben we bijvoorbeeld ingezet bij een uitdagende klus: drie geluiddempende behuizingen voor een vijzelgemaal, bestemd voor grote hoogte. Aan de hand van specificaties tekenden wij de behuizingen voor het gemaal van RWZI te Duffel van Aquafin in België. We dachten mee over de plaatsing van de aansluitingen en brachten op deze plekken verstevigingen aan in de wand. De wanden en daken bestaan uit schuim, waardoor er geluiddemping is. De behuizingen beschikken over coulissendempers om het geluid verder te reduceren. Dit om de geluidsoverlast tot een minimum te beperken, vanwege het nabijgelegen dorp.

 

Maatwerkoplossingen: DEMAG

Modulair én prefab bouwen biedt zeer uitgebreide mogelijkheden voor maatwerkoplossingen van onze Detos behuizingen. Onze behuizingen staan vaak op gemakkelijk bereikbare locaties. Bij het zogenaamde ‘Demagnetiseerstation’ van Defensie aan de oever van het Haringvliet zijn we een bijzondere uitdaging aangegaan. Deze locatie was niet per vrachtwagen bereikbaar. De behuizing als een bouwpakket op locatie opbouwen was ook geen optie. Daarnaast was de behuizing te groot om over de weg te vervoeren. De ligging van onze werkplaats vlak aan de rivier de Merwede bracht oplossing! We hebben de gehele behuizing gebouwd en met een ponton naar Middelharnis gevaren. Daar heeft de kraan in één dag de veertig jaar oude behuizing verwijderd en omgewisseld voor de gloednieuwe

 

Voor een uitgebreide beschrijving van de kenmerken van onze verschillende modellen, verwijzen we je graag naar onze brochure. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van onze Detos behuizingen contact met ons op.

Drie types Detos
Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring