0183 - 50 71 50
ventilatie behuizing
Nieuws

‘De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos!’

Januari is een mooi moment om je positie te bepalen. Waar staan we nu en waar willen we heen? Onze nieuwe collega Sven Kleppe (verkoop, advies & engineering) blikt terug op het afgelopen Detos-jaar en bespreekt de focus voor 2022.

Afgelopen jaar ben ik in dienst gekomen bij Poly Products en heb ik kennis mogen maken met de Detos behuizingen en de uitgebreide mogelijkheden. Inmiddels heb ik het Detos systeem aardig onder de knie.

Eindeloos

Ik blijf me verbazen over de hoeveelheid opties die het systeem biedt. Alleen de ‘standaard’ behuizing heeft al veel uiteenlopende mogelijkheden. Zodra er een ‘niet standaard’ aanvraag binnenkomt kan ik altijd terecht bij de mannen in de werkplaats. Ze denken graag mee over de mogelijkheden en de uitvoering. Mede door hun jarenlange ervaring met composiet, zijn de opties praktisch eindeloos.

Uniek
In 2021 werden deze opties dan ook steeds breder erkend. Zo hebben we behuizingen ontwikkeld met maar drie wanden, welke ingezet worden als laadstraat stations. Een ander bijzonder project waren onze behuizingen op de Maasvlakte. Deze maatwerk behuizingen werden uitgerust met extra brede schuifdeuren en zo gebouwd dat ze over andere opstellingen heen konden worden geplaatst. Unieke behuizingen voor unieke projecten.

Hoogtepunt
Het hoogtepunt van het afgelopen jaar was wel de productie en oplevering van onze duizendste behuizing.  Een echte mijlpaal! Maar dit hebben jullie vast wel voorbij zien komen op onze website en LinkedIn-pagina. Meer weten over onze hoogtepunten van afgelopen jaar? Lees het hier!

Duurzaamheid
Onze behuizingen hebben al duurzame eigenschappen, maar ook Poly Products breed zullen we meer in gaan zetten op duurzaamheid. Met als bewijs het groencertificaat voor 2022! Onze energie is voor 100 procent afkomstig van Nederlandse zonne-energie. Ook zijn de lampen in onze productieruimte al vervangen door duurzame Ledverlichting.

Mankracht

Voor 2022 stromen de aanvragen al binnen en we verwachten dan ook weer veel mooie en unieke behuizingen te kunnen maken. Hiervoor kunnen we nog wel wat extra mankracht gebruiken. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe baan? Wij zoeken nog een werkvoorbereider voor onder andere onze Detos behuizingen. 

 

Ik kijk uit naar alle vraagstukken en uitdagingen die we dit jaar op mogen lossen! Voor (aan)vragen of om alle mogelijkheden te bespreken kun je altijd contact opnemen. 

Sven Kleppe

Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring