0183 - 50 71 50
Hoogtepunten in 2021
Nieuws
Hoogtepunten over heel de breedte

Van de woeste zee op de Maasvlakte tot de verstilde polders met hun gemalen: de mogelijkheden van onze Detos behuizingen worden steeds breder erkend! Daarom maken we van de gelegenheid gebruik een aantal hoogtepunten van 2021 op een rijtje te zetten. Met onze ‘duizendste Detos’ als kers op de taart!

 

Bijzondere behuizingen voor MOT

Voor de Maasvlakte Olie Terminal (MOT) hebben wij drie op maat gemaakte Detos behuizingen geleverd. Op een bijzondere locatie, direct achter de duinen aan de kust, en met een uitzonderlijke toepassing.

Projectmanager Perry Verhoef van MOT vertelt over de samenwerking. “In onze zoektocht naar een oplossing kwamen we terecht bij Detos. Behalve de geringe kosten van composiet ten opzichte van steen of ander materiaal, bieden de Detos behuizingen meer voordelen. Standaard panelen zijn samengebouwd tot maatwerk! Detos heeft gehoor gegeven aan al onze wensen op het gebied van isolatie, ventilatie, regelgeving, coatings en schuifdeuren.”

 

De kracht van Detos voor waterschappen

Verreweg de meeste van de honderden behuizingen die gebouwd zijn met het Detos systeem, zijn terug te vinden in de watersector. Met name bij gemalen en zuiveringen. Hoe komt dat eigenlijk?
De behuizingen bieden allereerst een beschermde ruimte, waarin kostbare apparatuur is geïnstalleerd en waar medewerkers veilig met de apparatuur kunnen werken. De apparatuur moet natuurlijk beschermd worden tegen weer en wind. Je kunt je voorstellen hoe hoog de luchtvochtigheid in en rond een waterzuivering is. Detos behuizingen roesten niet: ze zijn gefabriceerd van weerbestendig composiet! Verder zijn wij in staat maatwerk te leveren met de behuizingen. Wel zo handig omdat geen gemaal hetzelfde is! Dat we onze behuizingen bijvoorbeeld kunnen uitvoeren in de huisstijlkleur van een waterschap, is een mooie extra.

 

En natuurlijk het 1000e huisje!

We hebben afgelopen jaar onze duizendste Detos behuizing geplaatst bij de Rioolwaterzuiveringsinstallatie in Asten, van Waterschap Aa & Maas. Dat heuglijke gegeven is vanzelfsprekend niet ongemerkt voorbijgaan! Miranda van Hees, medewerker elektrotechniek en procesautomatisering van het Waterschap, nam de bijzondere behuizing met bijbehorende taart in ontvangst! We hebben deze bijzondere gelegenheid vastgelegd in een mooie video.

 

Neem voor meer informatie over alle verschillende mogelijkheden met Detos behuizingen contact met ons op via 0183-507150. Wie weet word jij volgend jaar genoemd bij onze hoogtepunten!

Highlights in 2021
Vraag nu een offerte aan!

Bent u overtuigd dat Detos een oplossing is voor uw project? Wij wel!

Offerte aanvragen

Volg ons op social media

Detos is een product van Poly ProductsBV

www.polyproducts.nl

© Detos Behuizingen - Poly Products   |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring